Inschrijven

I.s.m. Rasenberg Instruments, voert Stichting OPTI-School complexe R&D-projecten uit op het gebied van binnenklimaat en energieprestaties van gebouwen, waarbij de eindgebruikers bij ons centraal staan. Meestal naar aanleiding van comfort klachten, toenemend ziekteverzuim, verstoringen in het primaire proces (failure-rate) of energieprestaties die niet worden gehaald en die lastig op te lossen zijn. Aan de projecten kan op basis van invitatie worden deelgenomen door commerciële partijen. Daarvoor zijn inschrijvingskosten vereist, die worden ingezet als bijdrage aan de kosten van de voorbereidende werkzaamheden voor het onderzoek.

R&D-centrum Stichting OPTI-School en Rasenberg Instruments als Onafhankelijk Wetenschappelijk Bureau Binnenmilieu, werken samen aan projecten om een effectieve en permanente verbetering te realiseren t.a.v. van het binnenmilieu en het energieverbruik in scholen, ziekenhuizen en gebouwen in andere sectoren.

Hierbij wordt intensief samengewerkt met diverse kennis-, opleidings- en onderzoeksinstellingen, en wordt een onafhankelijke positie ten opzichte van marktpartijen ingenomen. Met de kennis die door middel van projecten wordt opgedaan, werken ze gezamenlijk toe naar een “first time right”-aanpak van gebouwen, en dient tevens als leermateriaal voor bijvoorbeeld studenten van de TU/e en daarbuiten (WO-HBO-ROC’s) zodat deze kennis en expertise verder wordt verankerd en verspreid.

Uw organisatie kan aangeven om te willen participeren in één of meerdere projecten, a €2.700,– per project. U kunt uw participatie kenbaar maken door het onderstaand contactformulier in te vullen. OPTI-School en Rasenberg Instruments nemen vervolgens contact met u op.

 

© 2017 OPTI-School Inc. All rights reserved.